torsdag 30 juli 2009

Så enkelt blir så svårt

Varför är det så här..??
Det finns vissa saker i hemmet som jag bara avskyr att göra. Egentligen är dom inte många, bara fyra faktiskt, men det stör mig så in i norden.. Varför kan jag inte bara acceptera och göra????

Min värstalista;
1. Plocka ur diskmaskinen...hur tråkigt är inte det... Ibland kan jag köra maskinen en gång till bara för att få slippa...Usch!!!
2. Gå bort och slänga soporna!! När vi köpte vårt radhus var det en självklarhet med en soptunna utan sopsortering vid varje hus. Dessa tömdes en gång i veckan av en sopbil som väckte grannskapet kl 05,30.. Men var det värt det??? JAAAAA! Nu ska man sortera, sen ska man gå flera hundra meter (ok kanske inte flera hundra, men det känns faktiskt så) till ett soprum, bara för att upptäcka att man glömt nyckeln. Jo, för ser ni, numera är soprummet låst...tänk om nån skulle stjäla föreningens sopor!!!
3. Lägga på mattorna!! Jag dammar, jag skrubbar och dammsuger, moppar och plockar...men jag kan inte förmå mej att ta in och lägga på mattorna när jag är klar!!! Hur dumt är det???
4. Plocka in kläderna i garderoben efter strykning och sortering!!! Det retar mej så vansinningt att jag inte kan finna detta ett uns intressant. Jag har gjort allt jag kan för att jag ska ta tag i detta. Numera stryker jag och sorterar tvätten i vardagsrummet! All ren och struken tvätt hamnar på vardagsrumsbordet för jag tänker att där vill jag ju verkligen inte ha den liggandes!!Men hur blir det??? Jorå, den ligger kvar ända tills nån annan förbarmar sig och gör ett ryck!!Ska det va så himla svårt??

Fast det där med mattorna.. Jag tror jag har kommit på varför jag inte lägger på dom..
Annars skulle väl Stefan aldrig märka att jag städat!!
Och man behöver ju ett litet tack ibland!!!

Upplagd av åsa kl. 20:15 0 kommentarer

1 kommentar: