måndag 21 december 2009

Mamma/tjejmys!!!!

Idag blev det en riktig mamma/tjejdag...
Vi tog oss en riktigt rejäl sovmorgon, sen flippade vi ur totalt och tittade på "Våra bästa år"... Verkar vara en evighetssåpa, där man hänger med även om man bara ser ett avsnitt om året... Alla dör men plötsligt lever dom igen...så bra så... Är man med i en sån såpa är det nog skitenkelt att få semester...man bara dör ett par veckor och sen återuppstår man igen...No problems att all!!!!

Sen fick vi iallafall lite dåligt samvete för all dyrbar tid vi slösat bort på såna onödigheter....tog oss i kragen och for ut för att köpa vinterkängor till Amanda... Hon har nämligen lagt beslag på mina eftersom hon vuxit ur sina egna.... Tro det eller ej...det finns inga rejäla vinterkängor, såna där man kan ha i pulkabacken och när man leker i snöhögarna.... Det finns bara "finstövlar" i storlek 37-38.... Tror skotillverkare att man slutar leka i snön när man växer ur storlek 35 eller???? Jag tror jag blir galen.... For runt i varenda sko/sportaffär....nädå!!!!! Är det meningen att min Amanda ska finpromenera med klackstövlar????? Grrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

Till slut gav vi upp.... Hängav oss istället åt lite Gina Tricot-shopping... Det var mycket roligare och genast var vi alla på gott humör igen.... Lite julmyskläder blev det....man är ju svag för sina döttrar...kan tyvärr inte neka till detta... Glada i hågen tog vi oss en härlig lunchbuffet... Mycket tjejsnack, god mat och faktiskt lite julkänsla... Vi avslutade med att hamstra hårfärgningsmedel...

Just nu sitter Amanda med skallen full av kliande kemikalier...
Tycker hon tjattrar om att håret håller på att bli rosa... Eh... annorlunda och lite spännande, men säkert väldigt snyggt... på förpackningen står det dock -Gyllenblondt!!!!! Men vad vet jag...det kanske betyder ljusrosa... Ska gå och kolla om det blev en Rödluva eller en Guldlock nu!!!!!

Och så har vi redan smaskat upp nästan allt julgodis.... Bra jobbat!!!!!

3 kommentarer:

  1. Låter som en helt underbar dag....själva har vi städat hele långe dan....
    Jag ska ta mej en tur med Mandisen te en redi skoaffär där hon kan få sig ett par graningekängor så här te jul.

    SvaraRadera
  2. Jaaaa...det är såna hon vill ha.... Men hitta ett par... Bra att ni städar så vi kan komma... Det blir onsdag för det ska bli snöoväder imöra!!!!

    SvaraRadera
  3. Det ska bli snöoväder i möra oxå!!! Granngården har du försökt med känger där...det finns faktiskt tro det eller ej!!!

    SvaraRadera